Ett sätt att se senaste blogginläggen i WordPress

Jag har börjat använda mig av funktionen ”Subscribe” här hos WordPress för att se de senaste blogginläggen av före detta Aftonbladetbloggare.

Nackdelen är att man först själv måste leta upp en blogg innan man kan börja prenumerera på den. Det finns många som har lagt upp långa länklistor över gamla Aftonbladetbloggare. Gloria Mundi till exempel. I en sådan lista kan man börja med att leta upp sina favoritbloggar och när man är i bloggen klickar man på ”Subscribe to Blog” i den övre menyn.

När jag sedan vill se senaste blogginläggen från dem jag prenumererar på högerklickar jag på ”Subscribe” och öppnar i ny flik.

Denna sidan har jag sedan satt ett bokmärke på.

Jag tror att det här kommer att bli mitt sätt att hålla reda på alla mina gamla favoritbloggar från Aftonbladet-tiden. Och alla andra WordPressbloggar som jag följer. Nya och gamla bekantskaper. Hoppas detta fungerar bättre än det här med att tagga inläggen. För det verkar bara fungera sådär.

12 kommentarer

Under AftonbladetBlogg, blogg, flytt

12 svar till “Ett sätt att se senaste blogginläggen i WordPress

 1. Tack Inger för tipset! Jag har haft några prenumerationer, men tänkte inte lika långt som du gjorde. Mycket bra:-)

 2. Ewa

  Vad bra och vad kul du hitta mig så jag hitta dig =)

  Kraam

 3. Hmm, måste sätta mig in i detta med subscribe. Verkar bra.

 4. Så praktiskt. Tack för tipset.

 5. Fungerar det med andra bloggar än dom hos WordPress också eller är det bara WordPressbloggar man kan lägga till som prenumerationer?

  Jag använder mig av Bloglovin, det fungerar rätt så bra.
  http://www.bloglovin.com

 6. tack för tipset Inger!!

  Hemikramar ♥

 7. Det har jag också börjat med.

  BS Nej, det är det väl inte, men jag försöker dagligen göra saker för dom så de kan gott anstränga sig för mig med.

  Ha det gott !

 8. Det finns bra många roligare saker här på wordpress än på Aftonbladet…Gör inget att de lägger ned bloggen på Aftonbladet. Här har man ju dessutom hittat nästan alla sina favoriter igen :-)

 9. Hej.
  jag finns inte på WP, jag finns här
  http://tiamiquilts.blogspot.com/

  Ha en fortsatt fin dag.

 10. hEJ=)

  Kul att hitta dig igen=)

  kramizar

 11. Jag

  Vi hittar alla våra sätt, tror jag!

  Jag har varit på Flickr och tittat igenom dina bilder. Det var en skön stund med dina vackra foton! När jag tänker efter nu, utan att kolla igen, minns jag särskilt två äldre herrar i Gdansk, några fina fönsterbilder, spegling, fågel i palm, söner i dimma på brygga ….. du har verkligen öga för fina motiv och fångar dem stämningsfullt. Vad hände med dina planer på en bok om att resa med barn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s