AftonbladetBlogg · barn · fotografi · natur

Årets första smultronstrå

Och smultron de trär jag åt barna, upp på strå – För det tycker jag de kan få.

Årets första smultronstrå fotograferat med mobilen och appen Instagram. :)

6 kommentarer på “Årets första smultronstrå

  1. Först av allt: Tack för kommentaren.
    Jag kan rekommendera boken Badskumt, jag har läst drygt 50 sidor nu och jag inser mer och mer vilken tur vi har som har kommit i kontakt med ett bra företag på nätet som har de bästa produkter. Gå gärna in och titta och bedöm själv. T.ex så har de schampon utan parabener och SLS. http://shop.thebroccoli.com/ulla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s