resor

Oops! Jag har gjort det igen đŸ™„

Äntligen! Äntligen. Äntligen har jag bokat sommarens resa. Det har varit mĂ„nga om och men. Mest men.

Men nu sÄ! Efter NÀkna utanför Norrköping blir det först ett nytt land och en ny huvudstad i ett par dagar. AlltsÄ som jag inte besökt tidigare. I ett av vÄra nÀrmaste grannlÀnder. DÀrifrÄn bÀr det av vidare till den grekiska övÀrlden. Kykladerna nÀrmare bestÀmt, via Aten.

Drömöar
Öar som jag drömt om sedan 80-talet. Som den hĂ€r. En ö rakt ur det stora blĂ„. Bara en sĂ„n sak. Och den hĂ€r. Som jag en gĂ„ng hittade i en uppslagsbok. Och sĂ„ den ”hemliga ö”, tror jag, som jag en gĂ„ng hittade i en blogg av Aftonbladets dĂ„ blivande men nu före detta publisher. Totalt blir det fem öar med de tvĂ„ öar som jag och Anders, min sambo, har besökt tidigare.

Korta stopp
Med sÄ mÄnga platser blir det korta stopp, som vanligt. TvÄ nÀtter hÀr, en natt dÀr, tre nÀtter och som lÀngst fyra nÀtter pÄ samma plats. Hej hopp! Jag har gjort det igen. TrÀngt ihop för mÄnga resmÄl pÄ för kort tid. Alltid lika rastlös. Men vad gör man? Livet Àr kort och vÀrlden Àr stor.

Bilden förestÀller en nÄgot utdaterad guidebok till Grekland. Den Àr frÄn 1996. Men vem kastar guideböcker?

En kommentar pĂ„ “Oops! Jag har gjort det igen đŸ™„

  1. För mig som gĂ€rna lĂ€r kĂ€nna en ort lite lĂ„ngsamt lĂ„ter det stressigt, men det passar förmodligen din rastlösa sjĂ€l. Hoppas att det passar de övriga i familjen ocksĂ„ – men de har vĂ€l inte protesterat hittills? LĂ„ter hĂ€rligt med grekiska öar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s