1 000 inlägg i min blogg!

Jag har just upptäckt att jag nu skrivit över 1 000 inlägg i min blogg. Inlägg nr 1 000 blev min fototriss denna veckan. Fototriss som firar 100-inläggsjubileum. En händelse som ser ut som en tanke!

Fast man kan verkligen undra till vilken nytta.

En kvinna behöver en blogg på samma sätt som en fisk behöver en cykel?

dumpade cyklar i Mieån

2 kommentarer

Under blogg

2 svar till “1 000 inlägg i min blogg!

  1. Jo tack, min midsommar blev så härlig. Hoppas även du hade det gott. Det där med fisk och cykel brukar väl kopplas till behovet av man:) inte sant? Just nu är jag bloggtrött, beror säkert på att sommaren är så skön att man bara vill vara ute.

    • Inger

      Jag har ledig måndag idag och formligen sprutar ut nya blogginlägg. Men till vilken nytta undrar jag allt mer. Just nu sitter jag i solen och kommenterar så det ena behöver inte alltid utesluta det andra. Det är kul med bloggen. Men som sagt: nyttan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s