Om mig

Ja, var börjar man? Lika bra att ta det från början. Jag föddes 1967 i Linköping men är uppvuxen i och utanför Norrköping med min mamma, pappa och lillebror. Vi bodde först i stan och sedan i Krokek.

Mitt intresse för resor och även för foto väcktes redan i barndomen. Jag har alltid älskat att resa och att fotografera! Och även att berätta om mina resor. :)

Jag flyttade till Luleå när jag var 20 år och läste där till civilingenjör i samhällsbyggnadsteknik med inriktning mot teknisk miljövård. Där träffade jag min älskling. Vi har bott i Gävle och Karlskrona och på bägge platserna har jag jobbat på respektive länsstyrelse med miljöskydd.

1997 flyttade vi till Karlshamn. Där började jag jobba med kommunala vattentjänster. Som chef. Först 14 år i Karlshamn och sedan drygt 6 år i Kristianstad. Sedan jobbade jag drygt 4 år som utvecklingsstrateg på den tekniska förvaltningen i Kristianstads kommun. Numera jobbar jag som avdelningschef för Samhällsbyggnad och Miljöskydd på länsstyrelsen i Blekinge.

Jag är sambo och vi har två pojkar. Jag älskar de tre över allt annat. Och vi bor fortfarande kvar i Karlshamn.

Intressen: foto, bildredigering, resor, natur, blogg och annan mellanmänsklig kommunikation på internet. Den här bloggen har jag skrivit på sedan april 2007.

Jag finns också på Instagram som: @halloj_inger, Twitter: @Halloj_Inger och Linkedin: Inger Hansson.

Kontakt: inger.hansson44@gmail.com


Jag och min bror som barn. Foto: Lars Hansson (min pappa).

Mer om mig:

Mamma efter barnlöshet

Bästa överraskningen

Barndom

16 kommentarer på “Om mig

 1. Hej Inger,
  jag skulle jättegärna vilja komma i kontakt med dig, men hittar inga kontaktuppgifter.
  Det gäller ett tema som vi ska köra på RESA MED BARN lite längre fram…

  Mvh Lisa

 2. hej! du verkar ha koll på insta och jag gillar mycket bilder och nu har jag blivit blockerad av instagram?? har du varit med om det?

 3. Hej Inger!
  Vad glad jag blir att du följer min blogg :). Mina läsare består annars mest av nära och kära. Som du märkt är jag inte aktiv regelbundet, däremot skriver jag hela tiden men endast bråkdel blir publicerat. Det beror mest på att jag inte riktigt hinner med.
  Och i och med att du följer min blogg, upptäckte jag också att du har en väldigt inspirerande blogg.
  Så tack igen för att du följer:)
  Varma hälsningar Suzanne

 4. Hej Inger, Jag heter Michael och bor i Karlshamn idag. Jag håller på och ska starta upp en plattform där jag kommer sälja resor genom Österlen, Blekinge och Kalmar så jag kan binda ihop hela regionen och verkligen lyfta alla aktiveteter och sevärdheter. Jag skulle gärna vilja ha ett online möte med dig för att se om vi kan hjälpa varann och ge inspiration för fler att upptäcka vår region :) vad säger du? Hör av dig till mig michael43lundin@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s