Barn som äter lunch på café varje södag – Är det okej?

Själv tycker jag att det är bekvämt. Och gott. Kunde kanske önska att barnen vore bättre på att sitta stilla. Hur får man dem till det?

Men vad tycker du? Är det okej att äta söndagsluncherna på café. Nästan varje vecka?

sexåring på café

Konditorie Christine

8 kommentarer

Under barn

8 svar till “Barn som äter lunch på café varje södag – Är det okej?

 1. Michis

  Ja, kära nån, varför inte? Såvida du inte tar sms-lån för att finansiera söndagsluncherna och kafét heter ”kafe sitt på pålen och tafsa på låren” typ.

  • Inger

   Jag tänkte skriva att sådana cafeer finns inte i Karlshamn, men det gör ju faktiskt det, märkligt nog. Hursom är det inte med bland de ställen vi övervägt att äta på. Och några lån är inte heller inblandade… :)

 2. Michis

  Haha, då låter det som att allt är helt okej.

 3. Zmilla

  Jag som inte har barn har lite svårt att förstå alla dessa ”Är det här verkligen okej?” ”Varför skulle det inte vara okej? Det känns som ni föräldrar beat yourself up för ingenting.Kärlek, respekt, trygghet och självförtroende är vad barnen behöver sen får man väl vara glad om de äter alls ;)Så svaret på din fråga naturligtvis är det okej.För att fylla på Michis kommentar: såvida caféet inte ligger i en gränd i Amsterdam ;)

  • Inger

   Till Amsterdam är det lite för långt att åka var söndag… I övrigt har du rätt, naturligtvis. Det är helt onödigt att oroa sig vad andra eventuellt kan tycka om våra slappa söndagsvanor! :)

 4. Herr och/eller Fru S

  Klart det är ok, men visst är det ett problem att få dom små till att sitta still en längre stund. Vi brukar låta dom leka av sig innan maten och efter maten för att under själva måltiden kunna se till att dom sitter stil, involvera dom i samtalen osv.Fortsätt att mys med härliga söndagsluncher.//Herr S

 5. Aylala

  Gud vad jag är glad för att vi alla emellanåt får ta del av Michis hjärna… ”kafe sitt på pålen och tafsa på låren”Hursomhelst så…det är mer än okej, enligt mig. Jag älskar lyxiga traditioner och blir glad för dem som begåvas med dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s