Nycklar på bordet – tror du på skrock?

Jag tror inte på skrock. Men jag undviker att lägga nycklar på bordet. För säkerhets skull. Men så har jag ingen stans att göra av dem när jag ska hjälpa fyraåringen på med skorna. Så då lägger jag dem på hallbänken ändå. Räknas den överhuvudtaget som ett bord?

nycklar

Tror du på skrock?

20 kommentarer

Under livet

20 svar till “Nycklar på bordet – tror du på skrock?

 1. BeBest

  Svar: NEJ!:O)

 2. Hej IngerNej hallbänken räknas inte :)Jag har en krok i hallen jag hänger mina på. Försöker undvika att lägga nycklar på bordet.

 3. PegBundy

  är som du… tror egentligen inte på det men kan ändå inte låta bli att undvika stegar, nycklar på bord… och ja… spottar tre gånger när en svart katt går över gatan. :)

 4. Zmilla

  Jag skulle spontant svara nej jag tror inte på skrock, ändå undviker jag nycklar på bord, spottar över axeln då jag ser en svart katt springa över vägen, undviker att gå under stegar osv…Så jag vet inte egentligen

 5. Herr och/eller Fru S

  Har mina nycklar på bordet nästan jämnt. Men det är ju rätt så smart att undvika att gå under en stege, slipper ju få något i huvudet eller välta skiten./Herr S

 6. Henrico

  Jag hoppas verkligen att nycklar på bordet inte har någon betydelse.

 7. onthree

  Men, om tillräckligt många tror att det är sant – då är det ju nästan sant. Eller? hahaNej, jag struntar totalt i det där. När det gäller stegar är det ju ren självbevarelsedrift. Man vet ju att saker kan komma nerfarande…

 8. Fröken Nattuggla

  Jag är väldigt skrockfull. Men vill inte lära mig fler skrockigheter för då blir det bara värre;) Värst var nog när jag lyckades riva ner badrumsspegeln så den gick i tusen bitar på min födelsedag för några år sen. Ringde förtvivlat min dåvarande och like skrockfulle pojkvän och panikade fram vad som hänt och bad om råd. Sen stod jag där kastandes salt över axlarna, både höger och vänster för säkerhetsskull medan katten tittade på mig som att jag var dum i huvet :)Det tar dock inte över mitt liv helt. Men jag tycker inte om när nån lägger nycklar på bordet!

 9. Annica

  Egentligen inte men jag lägger ALDRIG nycklar på bordet!=)

 10. AKKANS

  Inte alls, kan inte förstå att det skulle göra någon skillnad var man lägger nycklarna…………..om något skulle hända så gör de det ändå….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s