Bloggpaus eller inte bloggpaus i sommar – vad tycker du?

Helena med fototriss uppmanar också sina läsare att varje månad publicera ett år gamla tillbakablickar i form av tidigare opublicerade bilder.

När jag kollade in bilderna från juli 2009 insåg jag att nästan alla var opublicerade. Bland annat denna där vi är på väg till Luleå med tåg.

tågresa

Orsaken till att nästan inga bilder från juli förra året var publicerade var att jag tog en lång bloggpaus förra sommaren. Och då ställer jag mig frågan: borde jag ta en bloggpaus även i år?

12 kommentarer

Under barn, blogg

12 svar till “Bloggpaus eller inte bloggpaus i sommar – vad tycker du?

 1. Aylala

  Då ställer jag dig frågan: Varför tog du paus förra sommaren och skulle dessa skäl vara aktuella för dig även i år?

  • Inger

   Orsaken att jag pausade förra året var att jag ansåg att bloggen bidrog till den allmänna stressnivån. Det anser jag fortfarande. Nu är inte all stress av ondå och jag tycker ju bloggen är rolig också… Imorgon påbörjar jag sista arbetsveckan innan semestern. Det är möjligt att jag då känner att jag behöver ett uppehåll även i år. Vi får se!

 2. onthree

  Jag lär nog ta en semester från bloggen även i år. Ledigheten är för viktig för att slarvas bort vid datorn.Man får helt enkelt prioritera om man inte vill känna tvånget att sköta bloggen.Fast, blir det skitväder kan man ju alltid kika in… :-)

 3. Agnetha

  Du får känna efter vad som känns bäst. Tror inte jag tar paus i sommar, då blir det så långsamt i Skåne sedan.Ha det så gott !Kram

 4. Aylala

  Jag fattar inte riktigt det där med paus men det beror kanske på att jag inte känner någon press att blogga varje dag eller så. Jag skriver när jag har något att skriva, ledig eller inte ledig.

  • Inger

   Jag har tusentals saker att skriva om varje dag! Stort och smått. Jag hinner aldrig med mer än en bråkdel. Datorn är full med fotografier som var tänkta att bli blogginlägg men som jag aldrig hann publicera… :)

 5. Michis

  Jag tycker att du ska göra precis så som du känner för att göra. :-)

  • Inger

   Det gör jag också! Ingen fara för nå’t annat. Men grejen är att jag inte vet riktigt VAD jag känner i det fallet än. :)

 6. Michis

  Det märks ju. :-)Om du känner dig energisk kan du ju alltid sätta dig en kväll och se till att det kommer ett inlägg varannan dag eller så. Är det bildbloggeri så är det ju inte så mycket jobb med det ändå.Sen kan du ha bloggpaus och besvara kommentarer nån gång i höst. ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s