Kolla in gräshoppan som landade på mina nya glasögon!

Jag har nya glasögon. Progressiva för första gången i livet. Men knappast sista. Det är ju som det är med den saken. Åldrandet. Så jag har stretat emot länge. Avaktat. Väntat. Och sett allt sämre. Men när jag inte längre kunde läsa godnattsagor för mina små pojkar kände jag att det var dags att bita i det sura äpplet.

Och nu är det alltså gjort sedan ett par veckor. Och häromdagen landade något på glasögonen. Eftersom detta något satt uppepå kunde jag inte se vad det var så gissa om de åkte av kvickt! Men det var bara den här söta lilla gräshoppan. Undras vad en sån sötnos kan heta? Arten alltså. Vet du?

gräshoppa på nya glasögon

4 kommentarer

Under gissa, personligt

4 svar till “Kolla in gräshoppan som landade på mina nya glasögon!

  1. Gräshoppan kanske behöver glasögon på äldre dagar. LER

  2. Gloria Mundi

    Det är den vanligaste sorten som jag brukar se vid mitt närmaste klippbad. Jag tror inte att det är en gräshoppa dock! De brukar vara mkt större och gröna.Jag säger ”syrsa”! Vilken sort vet jag inte. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s