Blötaste bilden från Barcelona

Häromdagen publicerade jag den vackraste bilden från Barcelona. Här är den blötaste:

blöt bild från Barcelona
  Blöt bild från Barcelona.

Rent estetiskt är jag rätt nöjd med den. Paret under paraplyet. Speglingen i regnvattnet. De identiska hyrcyklarna som bildar diagonal (nästan) i bilden och en bakgrund av träd och hus. Men kanske borde jag ha beskurit den så att brunnslocket inte kommit med? Vad tycker du? 

2 kommentarer

Under resor, vatten

2 svar till “Blötaste bilden från Barcelona

  1. Aylala

    Denna gillar jag massor mer än trädbilden faktiskt. Jättevacker. Jag tycker inte brunnslocket stör men kanske att det vore coolt att kapa den rakt av ovanför det. Jag tror att det skulle ge ännu mer poäng åt raddan av cyklar. Kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s