Bild på åsna med dykartuber

Jo, det är lufttuber för dykning som åsnan har på vagnen. Eller möjligen nitrox. Dykartuber är det hur som helst. Men nej, tyvärr dök jag inte själv. Det börjar bli så länge sedan nu som jag dök att jag är rädd att det kanske aldrig kommer att ske igen. Men jag vill. Verkligen. Dyka igen. Någon gång i en avlägsen framtid.

Bild på åsna med dykartuber

2 kommentarer

Under resor

2 svar till “Bild på åsna med dykartuber

  1. MissKermit

    Ser ut som åsnan min man liftade med i Hurgadha .-))Trevlig kväll // Tess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s