Vet du vilken som är den bästa systemkameran?

I Egypten gick min bridgekamera sönder. Förmodligen är det något litet sandkorn av detta lands alla som hittat sig in  kameran. Och nu går det inte att fälla ut objektivet. Kamernan är helt paj alltså. Inte en enda liten bild till kan jag fotografera med den. Måste köpa en ny fotograferingsmaskin.

Jag funderar på att byta upp mig till en systemkamera. Men vet inte alls vad som kan vara bra. Vet du?

 Mycket sand.

13 kommentarer

Under fotografi

13 svar till “Vet du vilken som är den bästa systemkameran?

 1. imsy

  Jag kan ingenting om systemkameror. Sorry!

 2. Maria de Suède

  Jag har en CANON EOS 400D och en EOS 500De är bra bàda tvà, fast vill du ha en digital systemkamera sà finns det mànga bra alternativ… CANON har mànga bra modeller, Den billigaste är väl efterföljaren till min EOS 400D, 450D heter den senaste… Men làs dig inte vid märkena, hitta en som passar dig…Kram

  • Inger

   Sitter och kikar på en ny dell Som heter Canon EOS 60D, men de är så himla krångligt att förstå ilka objektiv som passar.

 3. mogi

  Själv har jag (och äldsta dottern)en Nikon 3000D som jag tycker passar mig.Bilder kan du se på.. http://blogg.aftonbladet.se/4youreyes?wid=3971och då experimenterar jag inte så mycket utan kör än sålänge väldigt basik..Kraam från Mogi

 4. LillaKarin

  Canon EOS 7D, enligt gubben min! Jag är inte så haj på det där!

  • Inger

   Bra! Tack för tipset. Den kostar 3 500 kr mer än den kamera jag tittade på igår och väger 2 hg mer. Å andra sidan är den säkert bättre också. Hmmm?

 5. sico

  hej,, jag försöker starta en blogg men får fel i URL rutan,,,vad skall jag skriva där?Mvh sico

  • Inger

   Tyvärr. Jag startade min blogg för så länge sedan… Jag vet inte vad du ska göra för att få det att funka. Lycka till!

 6. Anders

  jösses vilka fina kameror ni har allihopsjälv använder jag bara mobilens kassa kamera och jag undrar – var hittar jag det bästa motivet?

 7. Jag äger en Canon EOS 400D. Canons amatör kameror är bra och lätta att förstå, har du kollat på en Canon EOS 550D :)?/ http://victoriafoto.blogg.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s