Samma träd – olika årstider

(Eftersom många som hamnat i detta inlägg googlat frågan om man kan se vem som besökt ens Instagram inleder jag med detta: Vad jag vet kan man bra se vilka som följer och vilka som gillat ens bilder, men inte vem som bara har tittat på dem. Vill man ha kontroll kan man sätta sitt konto till “private”. Då kan bilderna bara ses av dem du godkänner.)

Kanske är det för att det där trädet är så vackert. Eller kanske mer troligt för att Telenor inte har någon täckning där.

Jag fotograferar trädet nästan dagligen. Inte fullt lika ofta delar jag ut bilderna på Instagram. Men ändå ofta. Mer än väl fullt tillräckligt ofta, tycker kanske några av mina följare?

Här är ett urval.

Samma träd – olika årstider.

20120828-183255.jpg

Totalt är jag nu uppe i 30 bilder taggade med #thesametree på Instagram. Därtill finns två bilder som inte är mina. En på samma träd och en på något helt annat.

9 kommentarer

Under fotografi, instagram, livet, resor

9 svar till “Samma träd – olika årstider

 1. Jag har tagit bort min tagg nu, bara så du vet ;)

 2. Jag

  Men det är verkligen vackret, trädet! Det är sällan man hittar ett ensamt vackert träd i så lugn omgivning. Jag kan inte välja en favorit, alla är fina på sitt sätt. Kul idé!

 3. Bilderna på Trädet är väldigt fina :)

 4. J

  Hej, du verkar hakoll på Instagram. Jag är helt ny och har inte lärt mig det helt ännu. Min fråga är om man kan se vilka som besöker ens instagram? Även de som inte är mina followers. Kan jag se vilka som söker på mitt namn och kollar på mina blder? Eller är man helt anonym? Har sett att det finns webstagram och statigram. Möjliggör någon av dessa att se vilka som besöker ens profil?

  • Vad jag vet kan man bra se vilka som följer och vilka som gillat ens bilder, men inte vem som bara har tittat på dem. Vill man ha kontroll kan man sätta sitt konto till ”private”. Då kan bilderna bara ses av dem du godkänner.

 5. Ping: Kan man se vem som besökt ens Instagram? | Halloj världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s