bildredigering · flickr · fotografi · resor · snapseed

Bildbehandling av apunge i tre steg

Idag laddade jag över foton från systemkameran till datorn. Det var bilder från vår senaste resa. Det slog mig hur lite jag fotograferar med den riktiga kameran numera. Det är i stort sett bara på resor och då bara vid enstaka tillfällen.

Jag la ut tre av bilderna på Flickr efter lätt redigering i Gimp.

20150723-204824.jpg

En av bilderna, den ovan, laddade jag över i mobilen och redigerade vidare med en äldre version av Snapseed. (På grund av gammal telefon.)

20150723-204839.jpg

Jag tyckte att den bilden blev så pass mycket bättre att jag även ville lägga ut den versionen av bilden på Flickr. Jag fick då möjlighet att använda även ett fördefinierat filter på bilden (en äldre version av den appen också.)

20150723-204851.jpg

Jag måste försöka komma ihåg att bildbehandla mina bilder från systemkameran i iPhone eller iPad innan jag lägger ut dem. Resultatet blir så mycket bättre. Tycker jag. Vad tycker du?

5 kommentarer på “Bildbehandling av apunge i tre steg

  1. Vilken skillnad!
    Ronda, Gibraltar, Sevilla, Alhambra, hemtrakter för mej! Visst finns det mycket vackert att se i Spanien (och utsikten från Gibraltar i UK)!

  2. Men vilken sötnos! Jag jobbar som fotograf och jag skulle aldrig lägga upp en oretuscherad bild! Photoshop och redigeringsappar är mina bästa vänner :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s