bucket list · resor

Yogyakarta

 
Java. Nä det är inte ett programmeringsspråk. Inte ett kaffe heller. Det är en ö i Indonesien. På den ön har jag mellanlandat en gång. Det var Garuda Indonesia som lagt in ett extra stopp i huvudstaden Jakarta på direktflyget mellan Singapore och Denpasar på Bali. Kanske hade de misslyckats med tidtabellen. Eller var det bara nån höjdare som ville hem snabbt. Vad vet jag? Vi var i alla fall av på flygplatsen. Men det där räknas ju inte riktigt som att ha besökt Java på riktigt. Det vill jag gärna göra nån gång. Men kanske hellre då omgivningarna runt Yogyakarta. Sevärdheterna ligger inte i själva staden utan runt omkring.

Ovan ett collage av bilder jag hittat på Instagram. Här nedan visar jag dem också som inbäddade så framgår det också vilka konton de publicerats på.

#18 i #blogg100

.

View this post on Instagram

Candi Prambanan or Candi Rara Jonggrang is a 9th century Hindu temple compound in Central Java, Indonesia, dedicated to the Trimurti, the expression of God as the Creator (Brahma), the Preserver (Vishnu) and the Destroyer (Shiva). The temple compound is located approximately 17 kilometres (11 mi) northeast of the city of Yogyakarta on the boundary between Central Java and Yogyakarta provinces. The temple compound, a UNESCO World Heritage Site, is the largest Hindu temple site in Indonesia, and one of the biggest in Southeast Asia. It is characterized by its tall and pointed architecture, typical of Hindu temple architecture, and by the towering 47-metre-high central building inside a large complex of individual temples. Prambanan attracts many visitors from across the world. #amazingresyaindonesia #misssupranationalbestnationalcostume2015 #misssupranational2015 #puteriindonesiapariwisata2015 #puteriindonesia2015

A post shared by Gresya Amanda Maaliwuga (@gresyaamanda) on

.

.

.

View this post on Instagram

Mornings meditation… 🙌🏻

A post shared by Anastasia Smile (@senoritatristeza) on

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s