Det finns ett land både norr och söder om Stockholm 

Fråga mig. Jag såg det precis. Landet som heter Sverige. När vi åkte tåg från Lappland till Blekinge. Min familj och jag. Ett dygn tar det att åka tåg från Björkliden till Karlshamn. Från vårvinter till riktig vår.  Vi kom nyss hem.  Varsågoda! Mitt första Youtube-klipp någonsin. Bara för att kunna dela resan med er: Ett dygn i Sverige på en minut.

#35 i #blogg100

5 kommentarer

Filed under resor

5 responses to “Det finns ett land både norr och söder om Stockholm 

  1. Så är det! hoppas vi kan ses vid ett annat tillfälle!

  2. ogamotoga

    Men vad vackert. Så himla kul att se … blir ju nästan tårögd. Har själv rest mycket med tåg runt Sverige, Norr till Syd och kors och tvärs … det var med arbete, tyvärr var jag så trött på hemfärderna så jag sov mest av tiden. :-( Men jag påminns lite av det du filmat och av det ”lilla” jag sett i vaket tillstånd. :-D
    Superbra video! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s