Tre bilder. Ett tema. Kan du gissa?

gissa!

gissa!

gissa!

10 kommentarer

Under fototriss, gissa

10 svar till “Tre bilder. Ett tema. Kan du gissa?

 1. satelliten

  Sommarfiske?

 2. Fiske gissar jag på.

 3. Madonnan

  Blått?:)

 4. Vad roligt att jag hade rätt ! Du har förgyllt min dag och jag går här och städar med ett leende på läpparna. Trevlig Helg!

 5. Deckargunnar

  HejVar ett tag sen jag kikade in här.Gåtan kunde jag innan jag kikade på dina kommentarer. Gillar du att fiska?Har det blivit nåt mer resande efter Jorden-runt-turen? Vi har börjat resa lite igen efter flera års uppehåll.Var i Florens o Bologna i maj. Det skall bli fler o kanske lite längre turer hoppas jag.Ha det bra!

  • Inger

   Jag har svårt för att ta i både mask och levande fisk så fiskar gör jag ihop med pojkarna för deras nöjes skull. Men det är kul att få napp! :)Utomlands har vi inte varit sedan jordenruntresan. Men vi ska iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s