bilder

Lättklädd fotomodell i vinterkylan. Fryser hon inte?

Den här bilden innehåller ganska små kontraster i bokstavlig betydelse. Jag provade att öka på dem i efterhand men tyckte bilden blev sämre av det så du får här se den oredigerad. Däremot bildligt sett är det ju en viss kontrast i bilden. Fryser hon inte? Vad tror du?

Lättklädd fotomodell. Fryser hon inte?

6 kommentarer på “Lättklädd fotomodell i vinterkylan. Fryser hon inte?

  1. Brrrrr!!! Ute i kylan! Sånt´ där ”inunder”, det kvittar väl nu? På med alla ”yllebyxor” och ”långkalsonger” som finns!!!

  2. Kul att du bloggade denna bild.Jag brukar gå förbi en sådan där annonspelare varje dag på min lunchpromenad med hundarna och de senaste veckorna har man annonserat just för något underklädsaktigt. Inte just ”din” modell, men en annan ganska snarlik… och jag har frusit mig halvt fördärvad varje gång jag har tittat på henne.Tänkte blogga om det själv, men det har inte blivit av. Fy tusan så kallt det ser ut! ~~~~~~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s