fototriss

Fototriss. Kan du gissa temat?

Först tre sorters blommor i två olika bilder. Sedan en båt som har samma … som dessa tre tillsammans. Nämligen …, … och …

Rätt svar är inte grönt (som är svårt att helt undvika så här års) utan…

Kan du gissa?

(Helena på Fototriss vill att vi anger önskeresemål av åtta olika. Av dessa skulle jag nog välja Kroatien men min minsting skulle vilja se världens högsta byggnad som finns i Dubai. Annars är jag ganska sugen på New York i sommar. Vi har fortfarande inte bokat någon resa…)

25 kommentarer på “Fototriss. Kan du gissa temat?

  1. Jaaaag kan gissa jaaag kaaaan! Eller vänta nu, jag vet redan för jag är också med! :D Väldigt ljuv nummer ett.

    1. Visst är det de tre färgerna som är veckans tema. Och jag tänker också på Frankrike när de tre nämns i ett sammanhang. :)

  2. Vackra bilder!
    Japp, det är en iPhone4 jag har, fylld med hur många fotoappar som helst :) Bilderna i min triss är alla tagna med telefonen och har sen har jag lagt på filter på bilderna i en app som heter Qbro. I den finns massor av fina filter som gör bilderna roligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s