instagram

Svar på: Kan man se vem som besökt ens Instagram?

Vad jag vet kan man bara se vilka som följer och vilka som gillat ens bilder, men inte vem som bara har tittat på dem. Vill man ha kontroll kan man sätta sitt konto till “private”. Då kan bilderna bara ses av dem du godkänner.

Själv tycker jag dock att det är lite vitsen med Instagram att man öppet delar ut sina bilder. Men det är ju så klart upp till var och en att avgöra!

Det finns olika sätt att se andras bilder. Direkt genom att hitta personen i appen Instagram, t.ex. genom att söka på namn, se vems bilder som de man följer gillat eller genom att söka på taggar. Man kan också kolla via datorn via sidor som t.ex. Picore och Iconosquare. Instagram har också en egen webblösning där man kan titta på bilderna.

Att det ens skulle vara tekniskt möjligt att täcka in de här olika sätten att se på andras bilder tvivlar jag starkt på. Och i vart fall så återrapporteras som sagt bara vilka som följer och vilka som gillat ens bilder. Inget annat.

Vill du veta mer om hur du söker reda på olika instagramanvändare via datorn så har jag skrivit om det i ett särskilt inlägg.

Och funderar du på hur du får fler gillningar på Instagram så har jag skrivit om det också. Lycka till med instagrammandet!

Uppdaterad senast: 2015-07-25

2 reaktioner till “Svar på: Kan man se vem som besökt ens Instagram?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s