blogg · flickr

Jag tänkte skriva en sak men det gör jag inte

20130628-180435.jpg

Jag tänkte blogga om att jag trätt smultron på strå åt mina barn så som mammor gjort i alla tider. Sedan stenåldern. Minst.

Men så ringde det en klocka någonstans. ”Har jag inte skrivit något liknande förut i bloggen?” Så jag googlade på ”smultron strå halloj världen” och det visade sig att jag både på bloggen och Flickr sammantaget publicerat flera snarlika inlägg. Säkert finns där mängder på Instagram också men de är svårare att googla fram.

Så därför skriver jag så klart inte ett till likadant inlägg. Istället skriver jag detta inlägg om dessa inlägg som om jag ville ge sken av att jag inte redan förut också skrivit många inlägg om hur jag bara upprepar mig.

Som om det vore bättre…

En reaktion till “Jag tänkte skriva en sak men det gör jag inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s