fotografi · instagram · iPhone · resor

Det finns bilder som min iPhone inte klarar

Min privata mobil är en iPhone 4s. Jag fotograferar nästan bara med den numera. Systemkameran är så tung att släpa på. Och det går så fort att plocka fram en kamera som ständigt finns i bakfickan. Och så kan man dela ut bilderna direkt på Instagram. Men det finns bilder som iPhonen inte klarar. Den är dålig på inomhusbilder allmänt och blixten är värdelös. Och det behöver inte bli särskilt mörkt i den blå timmen innan min mobilkamera inte klarar av att ta bra bilder längre.

Så när jag reser släpar jag fortfarande omkring på systemkameran. Också. Och kan därför få med mig hem bilder som denna.

Venice by night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s