instagram

Mitt mest lyckade projekt på Instagram

http://instagram.com/p/ig4b6UR6GR/

#thesametree

Mitt utan tvekan mest lyckade projekt på Instagram tillkom helt av en slump. Första bilden av det träd som kom att bli #thesametree för mig var bara en av många bilder som jag laddade upp på Instagram någon gång tidig vår 2011. Antagligen för att jag var nöjd med att se att dagen var på väg att gry just där och då.

Utan att tänka på det laddade jag upp ett par till bilder på trädet innan jag insåg att ”men det här trädet har jag väl fotograferat förut? Och lagt ut på Instagram?” Och så kom det sig att jag taggade det #thesametree för att sedan gå tillbaka och tagga även de äldre bilderna.

Sen har det blivit en sport att fotografera det där trädet från morgontåget (mest) i olika stämningar.

Snart kommer morgonljuset tillbaka och då lär det bli fler bilder. Och jag håller väl på tills jag kräks på projektet, gissar jag!

4 kommentarer på “Mitt mest lyckade projekt på Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s