Manly får vänta några dagar tillDet är måndag morgon, dagen pi. Men det där funkar ju egentligen bara med amerikanskt datumformat: 3/14. Här i Sverige är det ju 14/3. Släpper det. Sitter på tåget och funderar på vad jag ska blogga om. Deltar i en utmaning att skriva ett blogginlägg om dagen i hundra dagar. För att få det att fungera skriver jag på vardagarna inläggen under tågresan till jobbet. Men idag vill det sig inte riktigt.

Trots att jag är rejält morgontrött är det egentligen inte svårt att skriva. Orden flödar på med någorlunda lätthet. Om det blir bra är en annan sak. Det svåra är ofta att välja ämne. Huvudet är oftast fullt med alla möjliga tankar. Som idag. Kent har annonserat att de ska lägga ner. Så får då 90-talet ett slut till slut, tänker jag. Men jag gillar Kent. Inget ont om dem. 

Men mitt huvud är mest fullt av Sydney och då särskilt Manly, som är en förort till staden och har flera jättefina stränder.  Men jag är fortfarande inte färdig med ett rimlgt urval av bilder till det blogginlägg jag tänkt skriva. Har inga rktiga kanonbilder men massor av halvbra. I Sydney är det just nu höst och runt 25 grader. Men på mina bilder är det december 2012 och januari 2013 och sommar. Det jag ska skriva om är vad du inte får missa när du besöker Sydney. Men jag har mest bilder från Manly. Du får i och för sig inte missa Manly när du är i Sydney. Absolut inte. Det får nog bli ett eget inlägg om Manly också så småningom. Men det får vänta. Förmodligen inlägget om Sydney också. 

För denna veckan ska jag prata inför ett par-tre hundra personer på en konferens i Göteborg och jag tänker att mina blogginlägg de närmaste dagarna kommer att handla om det. Fattar inte varför jag tackade ja till detta när jag inte alls tycker om att stå och prata inför så många människor. Eller jo, jag vet varför jag tackade ja, men det får jag återkomma till en annan dag. För nu lämnar tåget Fjälkinge och närmar sig Kristianstad och det börjar bli dags att ta itu med ännu en arbetsdag istället för att dagdrömma om ett blogginlägg om Manly. 

Bilden föreställer den största av stränderna i Manly.

#14 i #blogg100

6 kommentarer

Filed under blogg, resor

6 responses to “Manly får vänta några dagar till

  1. Nu har jag läst inlägget två gånger, men jag fattar fortfarande inte vad Manly är? En plats i Sydney? En sevärdhet? Nånting man borde känna till? Hälsningar ”obildad”

  2. Jag blir nyfiken på vad du ska prata om inför så många människor :)
    /Linnea

  3. Åh Manly! ❤️ Där bodde jag i 3 månader för en massa år sen och studerade engelska på den internationella skolan. Studenternas favoritställe var The Stayne. Finns det kvar? Ser fram emot ditt Manly inlägg. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s