barn · blommor · jorden runt · resa med barn · resor

Jorden runt dag 5, Newport Beach och vidare mot Söderhavet

LA2

Morgon i Los Angeles.  Bilden är från i fredags, när det var Halloween, men också den här dagen kommer vi att tillbringa i Newport Beach. På TV går de igenom vallokalernas öppentider imorgon i olka delstater. Då är vi inte längre här. Sent ikväll flyger vi vidare mot Fiji, Söderhavet. Vi blir av med ett dygn (datumlinjen) och landar 5 november. Där kommer jag nog ha svårare att komma åt Internet så det dröjer kanske tills jag bloggar igen. Vi får se hur det blir.

4 kommentarer på “Jorden runt dag 5, Newport Beach och vidare mot Söderhavet

  1. Hej Inger, jag hoppas ni får det fint på Fiji, där var jag 1988 (oj vad tiden går)…. men där var sagolikt.Till häst (gick bra även om man aldrig tidigare suttit på en häst…) tog jag en guidad ridtur upp i bergen till ett vattenfall. Vilda papegojfåglar och tropisk skog. Otroligt vackert.Sköt om er!//Christina

  2. Hejjag har läst ”ikapp” dina reseinlägg från dag 1. Verkar som om ni har det bra i LA.Visst är det väl kul med Disneyland? Inte bara för barnen.Hoppas att ni inte drabbas för hårt av dollarkursen.Ja det är ovanligt med regn i LA. Och det var inte längesen bränder härjade i omgivningarna där.Så dom är nog tacksamma för nederbörden.Ha det så kul på den fortsatta resan! Ser fram emot nya inlägg från dig här!:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s