Närkontakt av tredje graden. Kan du gissa djuret?

Närkontakt av tredje graden kan man väl säga att det är när detta djur nosar en i knävecket? Det kittlades lite. Nosen var fuktig. Sedan backade jag undan. Man vet ju aldrig vad en sån liten filur skulle kunna hitta på. Kan du gissa djuret?

gissa!

10 kommentarer

Under gissa

10 svar till “Närkontakt av tredje graden. Kan du gissa djuret?

 1. Kao

  Ser ut som en grävling!Var glad den bara ‘nosade’, i så fall. De små rackarna biter annars hårt så in i Norden! Som du kanske vet ryktas det om att man förr i tiden lade kol i stövlarna när man var ute i skogen, om man skulle möta en sån. För grävlingen slutar bita först när det krasar…. ;-)Kao

 2. Arrami

  Det är en liten kotte, en igelkott! ;-) Matade nyss en liten dylik taggförsedd fräsande sak! ;-)

 3. Epazote

  jäklars, jag hann inte idag heller. ska jag måsta sitta vid datorn hela dagarna för att lyckas bli först igen? ha ha ha…. nä…. jag syr hellre lite eller tränar. I nuläget är det grytlappar med körsbär och med jordgubbar som finns kvar. jag vet en som är intresserad av de med jordgubbarna men hon har inte lämnat definitivt svar än. 100:- plus 12 kronor i porto för två.

 4. Haha, jajamen.. vi ungdomar kan när vi vill ;) Kul att få ett mail men man blir tammefasiken glader över att få ett brev. Hihi.. Natti på dig!

 5. sarahmara

  En igelkott=), det såg jag ovan haha..kramiz

 6. Joie

  Förra sommaren när min mamma låg i sängen hörde hon ngn tassförsedd gå nedanför, utan att titta efter sträckte hon ner handen för att klappa katten…men det var en igelkott…hon blev rätt förvånad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s