Det här med fotografi. Vilken av igelkottsbilderna tycker du är bäst?

igelkott

igelkott

igelkott

42 kommentarer

Under fotografi, natur

42 svar till “Det här med fotografi. Vilken av igelkottsbilderna tycker du är bäst?

 1. Anna

  Ettan faktiskt. Den ser trevligast ut typ ”här kommer jag på promenad”.

  • Inger

   Jag var lite rädd för det faktiskt. Att det kanske är den bilden som blev bäst trots att jag var så glad för att jag kom så himla nära kotten på tvåan och trean… :)

 2. Desdichado

  jag tycker 2:an ser rolig ut, precis som att den är på språng

  • Inger

   Jag gillar också tvåan bäst, men är inte säker på om den ÄR bäst eller om det är för att jag är så nöjd med att ha kommit så nära…

 3. tengileye

  Tvåan eller trean

 4. Tant Otto

  Number one..tilltalar mig mest för att man ser lite av omgivningen…där är kotten gulligast…men tyvärr så ser man dem som oftast mitt på vägen överkörda…jag har en kotte här hemma som vi ger katttorrfoder som den äter glatt…en och annan dö mus och fågel bjuds det oxå på då våra katter släpar hem byten som de inte orkar äta upp…

 5. Agnetha

  Nr. 1 är finast ! I Skåne vid stugan där hade vi en igelkott, den blev så himla glad när vi lämnat Bettans mat ute som den kunde smaska på. Ett tag såg man aldrig några igelkottar, roligt att de blivit fler igen. En kväll väste den så roligt åt mig, men kvällen därpå då visste den att jag inte var farlig, så då brydde den sig inte ens.Ha det gott !Kram

 6. Paulastina

  svårt att välja mellan ettan å tvåan, men…eeeeh….hmmm….jag väljer nog ettan, trots att jag annars är mycket för närbilder…dels för att kotten var så söt där å dels för att det var fint med det gröna å stocken å den var inte så blek i färgerna…det var mer liv i den bildenjo, ettan tilltalar mej mest =)

 7. Milllan

  Ettan faller jag för….ser mysigast ut ;-)

 8. Carina

  På ett sätt är den första bäst, fast den sista blir jag liksom glad av! Tycker väldigt mycket om igelkottar!!Tack för kommentar hos mej! Ja, det är verkligen 3vligt och roligt! Läste att turismen i Ängelholm ökat rejält i år. Vi är landets 26:e mest besökta stad.Allt gott till dej!

 9. mogi

  Nummer ett..Har bäst skärpa på något vis och fina kontraster i det gröna och stenarna..Gullig kotte hur som helst. ;-DKraam från Mogi

 10. Aylala

  Nä, nu vägrar jag välja. Ingen av dem är bäst. Ingen är sämst heller. Det är tre bilder av en söt igelkott, punkt.

 11. Pia

  Rosor har också törnen sa ekorren som vänslades med igelkotten…

 12. Fototekniskt sett så är 1 o 2 bäst

 13. Den översta är min favorit!…..

 14. Arrami

  De är bra alla tre! ;-)

 15. imsy

  Håller med Vargen. Alla tre är lika bra på sitt sätt!

 16. BeBest

  När jag ser djurbilder där jag har svårt att välja brukar jag försöka gå på hur väl ögat och speglingen i det framträder. Det ger liksom en dubbel bild i ett. I trean ser jag fotografen bäst men ändå tycker jag igelkottens kavata uppträdande i bild två ger mer!:O)

 17. Aftermath

  Bild 1. Tycker jag.

 18. Trollan

  Alla, kort och gott.

 19. Mimmi

  Jättefina allihop.men jag väljer nog nummer 1

 20. erviluca

  Ettan! Men sen kommer tvåan, där det ser ut som om den ler…Sen är trean lite för nära…

 21. Jag

  Fina foton på ett fint djur! Det är roligt med en serie bilder, då kan man följa vad som hände. Sen beror det ju på vad bilderna ska användas till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s