barn

Armen bruten igen!

Vilken otur han har min förstfödde! I dag skulle fotbollsträningen börja igen efter sommaruppehållet och för hans del skulle det vara första chansen efter armbrottet för 10 veckor sedan. Och så hände det i går igen! Han bröt samma arm igen.

Det hände när han skulle stå på händer.

När vi åkte in till sjukhuset trodde jag att det bara var en spricka. Han hade inte alls lika ont och armen hängde inte lealöst som förra gången.

Men bägge benpiporna var av i armen också den här gången. Som tur var låg allt rätt så han behövde inte opereras. Det räckte med gipsning den här gången.

sexåring med gipsad arm

Suck.

Trösten i eländet är att han inte led mycket av att vara gipsad förra gången. Det var väl i stort sett bara missade fotbollsträningar och missade bad som han led av.

12 reaktioner till “Armen bruten igen!

  1. Shit, vilken jäkla otur han har grabben. Krama honom från mig :-)Nu åker vi men ska försöka kolla in mellan varven hos dig.kramar Tess

  2. Näää, stackars liten. Inte lätt att se det positiva i det hela men ändå – han kommer få himla starka ben till slut om han ska hålla på att bryta dem hela tiden! Armben alltså. Ben i armen. Äh. Du vet vad jag menar.

    1. :)Fast det är först nu efter det andra benbrottet i armen som vi fått veta att det tar ett år innan benen blir starkare än de var innan. :(

  3. varför togs min kommentar bort? Har jag inte rätt när jag skrev att man ska ta det lugnt med vilda lekar när man brutit armen en gång?

  4. Men vilken otur han har lillkillen, krama om honom och så får vi hoppas den läker fort och tillräckligt denna gången kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s