Helt otroliga höstfärger!

Så starka färger att kameran höll på att explodera eller nåt. (Jag har inte förstärkt färgerna i efterhand.) Fotograferat genom mitt fönster på jobbet. Med zoom eftersom jag inte ville ha med den tråkiga parkerings- och förrådsytan i förgrunden. Inte undligt att jag kände mig tvungen att plocka fram kameran!

starka höstfärger

2 kommentarer

Under årstider, höst

2 svar till “Helt otroliga höstfärger!

  1. imsy

    Det är mycket vackert nu. Snyggt med de där björklöven närmare kameran! Det ger din bild extra mycket djup.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s