"All inclusive" – maten – en bild till

maten2.jpg

6 kommentarer

Filed under mat, resor

6 responses to “"All inclusive" – maten – en bild till

 1. Nina*S

  Min erfarenhet är att all mat på charterhotell är ganska menlös, antagligen för att passa alla smaker. Hotellet vi bodde på i Sharm-el-Sheik var inget undantag. De varma rätterna var sådär men de hade jättegoda grönsaker och rotfrukter. Lätt kokade och marinerade/smaksatta väldigt gott och spännande. Den grillade koftan vi åt varje lunch var också toppen. Men glassen -uggh. Isig sojaglass med smak av -ingenting. :)

  • Inger

   Glassen där vi var, var helt okej. Och en och annan grönsak var väl god men de flesta var ganska tråkiga. Inga roliga kryddor där inte! :)

 2. Agnetha

  Smakar maten nåt då ? Har som Nina hört att maten är smaklös på hotellen.BS Nu funkar vår IPtelefon hur bra som helst, ångrar inte att vi bytte.Hoppas du mår och har det gott !Kram

 3. Fröken Nattuggla

  Vi hade ju inte All inclusive i Hurghada men deras frukostbuffé var gigantisk! Omeletter gjordes a la minute med det man ville ha i, likaså pannkakor och det fanns verkligen allt! Vad gäller hotellmaten är den väl okej av det jag testat men den är ca 3-4 ggr så dyr om man jämför med restauranger ute på stan. Åt riktigt bra mat i Hurghada och för 7 år sen när jag var där fick man en rejäl portion pasta med köttfärssås eller kyckling med pommes och sås för mellan 10 och 20 kr. Alkohol var ju också det billigt så länge man drack inhemskt :P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s