Maxgränsen för gratis Flickr: 200 bilder. Kan inte bestämma mig om jag ska börja betala

Jag hade inte fattat att det finns en övre gräns för hur många bilder man får ladda upp på Flickr, ett socialt media för delning av fotografier och fotointresse.

Så jag fick en smärre chock när jag för lite sedan slog i taket på 200 bilder.

Nu finns det tre alternativ:

1. Fortsätta ladda upp bilder i gratisversionen och låta Flickr dölja de äldsta bilderna efterhand som nya kommer till. Det som stör mig är att några av de bilder som är mina personliga favoriter blir osynliga direkt. Här är de två första som ryker om jag gör så:

2. Radera bilder som jag själv tycker är sämre innan jag laddar upp nya. Det här alternativet har jag tillämpat hittills sedan jag slog i taket, men innebär att det blir betydligt mer arbete varje gång jag vill ladda upp en bild.

3. Börja betala. Det kostar 20 dollar om året och även om det inte är mycket pengar så tar det emot att betala för att delta i ett community på nätet…

Hur skulle du göra?

4 kommentarer

Under fotografi, sociala media

4 svar till “Maxgränsen för gratis Flickr: 200 bilder. Kan inte bestämma mig om jag ska börja betala

  1. Jag skulle faktiskt skaffa ett till gratiskonto. Det är så jag brukar göra, nämligen.

  2. Jag skulle göra som Imsy eller betala…

    Hemikram

  3. Jag har FlickrPro, alltså jag betalar för det. Det var det bästa för mig för jag ville ändå att folk skulle kunna se mina gamla bilder, jag ville inte skaffa ett till konto och jag ville fortsätta ladda up bilder.
    Men visst är det dumt med max 200 bilder. Alldeles för lite tycker jag. 1000 vore bättre…

  4. Jag

    Oj, är det så lite man får ladda upp!? Jag tror att jag skulle betala, ett nytt gratiskonto måste man väl ha under annat namn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s