4 kommentarer på “Det är försommar i Karlshamn idag. Hos dig också?

  1. Härligt vårliga bilder! Bäst gillar jag nog gungbilden och den nedersta som ger en så stark känsla av stilla vackra stunder vid vattnet. Nyckelpigor sen: i stan hittar jag nyckelpigor var jag än tittar, så fort jag rensar i en rabatt. Hoppas att det inte blir invasion!

    1. Här har vi ingen invasion. Men var med om det en gång i min barndom på Öland. Nyckelpigor överallt! Det KAN alltså bli för många och då är de inte lika söta…

  2. Nyckelpigor kan bitas, vill jag minnas. Överallt fanns de. Jag jobbade med åldringar den sommaren och hade vit rock. Den var full med nyckelpigor när jag gick in från rasten i parken! Översållad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s