2 kommentarer på “Egentligen ganska knäppt!

  1. Nämen… där satt den ju, bastardsvärmaren! Grattis! Och visst är det fint vid Smygehuk. Vill minnas att det fanns fin flinta på stranden. Men jag efterlyser en känsla för såna stunder, ett slags salighet som bara uppfyller en när man besöker nordligaste eller sydligaste eller västligaste eller… Jag känner mig alltid lite snopen bara.

    1. Kul att jag fick syn på en så snart!

      Ja, vi hittade flinta. Mina pojkar samlade sten i en kasse. :)

      Och det där med bristen på salighet. Det är precis det jag menar. En nordligaste punkt. Eller sydligaste är ju bara en mänsklig konstruktion på en karta. Lite som en landskapsgräns. Inte mycket att se på i sig! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s