fotografi · instagram · livet · mitt jobb

Yrvaken och osynkad

Jag hade oroat mig för hur jag skulle kunna vakna så tidigt som 05:25, men då hade jag inte räknat med att katten skulle hjälpa till att se till att jag kom upp när klockan ringde genom att puffa på mig och kräva frukost.

Semestern är alltså slut. Och upp kom jag. Att jag fick börja dagen med att ta hand om en kattspya är en annan sak.

När jag under ledigheten åkte till Portugal lämnade jag jobbmobilen i Sverige. Där någonstans gick lösenordet ut och mejlen slutade synkas till telefonen. Väl tillbaka i landet var jag så avkopplad att jag inte brydde mig om att försöka göra något åt att jag var frånkopplad.

Yrvaken som jag var imorse misslyckades jag helt med att fotografera ”the same tree” från tåget på väg till jobbet. Ett annat träd fick därför bli min instagramhälsning till den nya dagen.

20120820-173016.jpg

Väl framme: 150 mejl låg och väntade på mig i inboxen. De flesta ligger kvar där och några nya har kommit till. Telefonen misslyckades jag med att synka. Så just nu ligger mejlen där de ligger. De är i alla fall något färre än när jag började dagen.

Och även om jag fortfarande känner mig osynkad jag också. Och yrvaken. Så lyckades jag i alla fall fotografera mitt pendlarträd på hemvägen.

20120820-173448.jpg

2 reaktioner till “Yrvaken och osynkad

  1. Min jobbtelefon har jag inte ens rört ännu trots att jag har börjat arbeta igen, det finns säkert en massa meddelanden pà den och min mejl màste jag titta pà igen, fast jag ska ner till Les Deux-Sèvres nästa mànad, La Rochelle dà… Men under sommaren är det lugnt med mina fackliga uppdrag… Sen bär det av till Chartres igen, som vanligt sà är jag pà landet när jag arbetar, nog har man tur allt… ;-)

    Men min Canon EOS 7D är med mig och det blir en del foton fràn mina arbetsdagar, under mina pauser förstàs… Andra röker och jag fotar…

    Ha det bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s