En lunchpromenad är väl också en slags fritidsaktivitet? @fototriss

Veckans tema på fototriss är sport, fritid och lek.

Mitt bidrag får bli från en lunchpromenad i veckan av tätortsnära natur i Kristianstad. Att fotografera och instagramma är en lek jag gillar. Att promenera en vacker vinterdag i naturen är en ”sport” som är lagom för mig. Och en lunch är ju också en slags fritid. :)

20121216-093115.jpg

20121216-093200.jpg

20121216-093233.jpg

10 kommentarer

Under fotografi, fototriss, mitt jobb, natur, vinter

10 svar till “En lunchpromenad är väl också en slags fritidsaktivitet? @fototriss

 1. Lunchen bör avgjort vara fritid. Inte alla arbetsgivare begriper det. Så vackert ni har med rimfrostiga träd!!!

 2. Såååå vackra och underbara vinterbilder!
  Att promenader är en alldeles underbar sport :)
  Ha en bra dag!

 3. Härliga vinterbilder :)
  Helt klart en trevlig fritidsaktivitet.

 4. Vackra och så härliga vinterbilder. Jättefint tolkat i både text och bild.

 5. Har nästan glömt hur vackert det var för några dagar sedan. Det växlar fort.
  Vackert bidrag!

 6. Så vackra bilder! SÅ ljuvlig vinter på bilden!!

  Ha en skön vecka!

 7. BS hej !
  Nä nu jädrar får det vara nog med sorg o bedrövelse. Imorse såg jag ett par program ” De obotbara ”, vilket handlade om 2 som fått cancer men besegrat den. Kan dom, så kan jag !!!!! Är inte mogen att lägga mig ner och självdö ännu.Det finns saker man kan göra för att förbättra immunförsvaret, strypa cancerceller av vilken typ det vara månde. Då väcktes ett hopp i mig som jag inte haft innan. Nu ska jag utarbeta en plan för hur detta ska gå till tillsammans med hormoner och cellgift, men jag tänker bli så bra jag kan.

  KRAMAR ♥

 8. Visst, det är klart godkänt. Fina vinterbilder blev det med.

 9. Vilka härliga bilder….bra trissat…=)

  Kram Ninni

 10. Jag

  Smart tänkt, självklart är en promenad nog så sportigt! Vackra frostiga vinterbilder blev det också. Jag bara älskar när träden är ”klädda” i vitt och det har de varit mycket hittills.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s