instagram · sociala media

Hur kommer jag i kontakt med Instagram angående borttaget konto?

I sommar har jag startat tre konton utöver mitt ursprungliga på Instagram: @halloj_inger.

Ett av dem döpte jag till @bloggominstagram och det kan jag inte länka till eftersom det är borttaget!

När jag försöker logga in får jag ett meddelande om att det är borttaget på grund av brott mot användarvillkoren. Jag har läst villkoren utan att förstå i vilket avseende kontot skulle bryta mot dem.

Det som stör mig mest i detta är sättet som Instagram gör detta på: avslutar kontot utan att ge mig chansen först att rätta till vad jag nu har gjort fel. Dessutom tycks de göra sig oanträffbara. Jag har försökt mejla dem på adresserna support, info och kevin. På de två första hamnar mina mejl i loop mellan e-postkonton och kommer därför inte fram. På det tredje svarar de inte. Sen har jag sökt dem via Twitter. Där svarar de inte.

Nån som vet hur jag kan komma ikontakt med Instagram?

20130804-164432.jpg

11 kommentarer på “Hur kommer jag i kontakt med Instagram angående borttaget konto?

 1. Hej
  jag kan inte lägga bilder från min bilder i min mobil, jag har raderat flera gånger och har skapat ny kontakt, jag vill veta vad är problemet ?

 2. Hej jag kan inte logga in på instagram instagram har blocket mig jag kan inte registrera annan konto på appen det är min insta konto gulla.bimrad. Ni kan snäll och hjälpar mig ?

 3. Jag ångrar att jag tog bort mitt mobilnr. från kontot när jag skulle installera Instagram.

 4. Har samma problem. Jag bytte telefon. Kopierade allt över till den nya men sen dess kommer jag inte in på mitt första Instagramkonto. Har försökt på alla möjliga sätt men inte lyckats reda ut det.
  Namnet på kontot är kvar men jag har inget lösenord för att komma in och har aldrig använt något lösenord sen jag installerade det för flera år sen.
  Vad göra?

  1. Jag vet att min sambo lyckades återta sitt konto efter telefonbyte och glömt lösenord för flera år sedan. Tyvärr minns jag inte hur han gjorde…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s