fotografi · livet

Solnedgångsbilder från Karlshamn

Igår på semesterns sista dag gick jag en kvällspromenad längs strandpromenaden i Väggaparken i Karlshamn i förhoppning om att hinna fotografera solnedgången bakom fyren på Ortholmen. Jag hann precis i tid!

20130805-164129.jpg

20130805-164151.jpg

20130805-164206.jpg

Nu är jag alltså igång och jobbar igen. Men sommaren är ju inte slut för det. Jag hoppas på fler kvällspromenader med kamerorna (både systemkameran och mobilen) framöver.

4 kommentarer på “Solnedgångsbilder från Karlshamn

  1. Läckra pastellfärger på de två nedersta bilderna! Och du kom ju verkligen i rätt tid till föreställingen! Du verkar ha hunnit med massor under semestern så jag hoppas att det känns bra att jobba igen och att du hinner njuta av augustis varma mörka kvällar och badvatten.

    1. Jadå, vi hann med mycket och jag har faktiskt redan hunnit med två kvällspromenader till. Snart kommer de mörka kvällarna och då känns det kanske inte längre lika intressant…

  2. Hej jag har en ny instagram och vill att ni tar bort min gamla som heter på Saraa.91 vill finns där

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s