November är en utmaning!

November är ett mörker. Bokstavligen. Och mörkare blir det för var dag. För oss som gillar att leta motiv i vardagen att dela på Instagram eller andra sociala medier ökar utmaningen när de ljusa timmarna blir färre.

Jag tycker om att fotografera soluppgångsbilder på tågresan till jobbet men de bilderna börjar nu bli suddiga. Rörelseoskärpa kan i och för sig bli snyggt också och addera poesi till bilderna. Men betydligt oftare blir resultatet helt misslyckat. Och på väg hem från jobbet råder nu totalt mörker. Att hitta motiv de där fåtaliga timmarna när ljuset är på plats är också en utmaning nu när löven har fallit och himlen är grå. Lika bra att vända blicken nedåt och hänga med huvudet. Och se där! Några löv har alldeles själva bildat ett litet konstverk där på marken!

20131104-181329.jpg

2 kommentarer

Under fotografi, instagram, livet

2 svar till “November är en utmaning!

  1. Jag

    Ja, att rikta blicken neråt kan aldrig bli fel. Snyggt blev det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s