instagram · resor

Sölvesborgs kommunalråd Heléne Björklund citerar Lundell i Venedig

Jag älskar sociala medier därför att det ger oss en möjlighet att se en annan sida av människor. Eller snarare: fler sidor. Som politiker. Jag följer inte jättemånga. Men ganska. Från många olika partier. Men inte alla. :)

En av de blekingepolitiker som jag hittade tidigt på Twitter är Sölvesborgs kommunalråd Heléne Björklund. Jag tycker att hon är mycket bra på att låta människan Heléne skymta fram mellan de politiska inläggen.

Jag har förstått att hon gillar Ulf Lundell. Och att resa. Just nu befinner hon sig i Venedig där hon citerar Lundell på Instagram.

Följ länken i användarnamnet ovanför bilden för att hitta fler av hennes bilder och de andra citaten.

View this post on Instagram

"Möt mig på Rialto, i ett ljummet regn…"

A post shared by helenebjorklund (@helenebjorklund) on

”Möt mig på Rialto, i ett ljummet regn…”

(#40 #blogg100)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s