Inte för att jag vill skryta men…

Eller det vill jag väl, egentligen? Skryta alltså. Varför skulle jag annars påpeka att en av bilder är med bland dem som lyfts fram som ”interesting” på fotodelningssajten / -appen Flickr idag? Jag myser en smula av stolthet att se min bild i så fint sällskap:

20140428-191727.jpg

Dock känner jag mig nödgad att påpeka att det har ett stort stycke att göra med att jag deltog med bilden i Fotosöndag igår. Temat var ”längtan”. Också ett träd vid havet har väl rätt att längta efter sommaren?

20140428-191830.jpg

Avslutningsvis vill jag meddela att jag vet att det är fult att skryta. Jag kom bara inte på något vettigare att skriva om idag.

(#56 #blogg100)

2 kommentarer

Under flickr, fotografi

2 svar till “Inte för att jag vill skryta men…

  1. Jag

    Jag tycker att man får skryta lite över sånt som man har gjort bra och det har du ju! Visst längtar trädet efter sommaren, fin bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s