bildredigering · flickr

Med lite bildbehandling i mobilen så…

20140810-205345.jpg

Den här bilden (i bättre. upplösning) la jag upp på Flickr innan idag. Där fick jag kommentaren att den är i behov av mer linsöverstrålning. Så då fixade jag det. I efterhand. I mobilen. Plus lite annat trixande. Apparna jag använde: Snapseed, LensFlare och Twitter. Så här blev det:

20140810-205858.jpg

Vad tycks?

8 kommentarer på “Med lite bildbehandling i mobilen så…

    1. Jag kan nog personligen hålla med dig. I alla fall i just det här fallet. Däremot konstaterar jag att de som varit inne och tittat på bilderna på Flickr inte håller med. Den ljusa bilden har favoritmarkerats nästan dubbelt så många gånger som den andra trots att jag laddade upp den en dag senare…

      1. Aha! Jag har en funktion i Iphoto som heter Förbättra. Den föreslår så gott som alltid att jag ska ljusa upp bilderna, men jag håller nästan aldrig med.

      2. Mer färg, mer ljus i mörka partier, mer kontrast annars är väl sådant som olika auto-funktioner oftast gör. Inte nödvändigtvis så att alla tycker att bilden blir bättre så, men många verkar göra det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s