barn · instagram · resa med barn · resor · sociala media

Min bild uttagen till Visit Karlskronas tävling – Årets sommarbild

När vi var i Karlskrona i juli postade jag tre bilder på Instagram som jag taggade #visitkarlskrona. En av de bilderna har nu blivit uttagen till tävlingen ”årets sommarbild” på Visit Karlskronas sida på Facebook. De tjugo finalisterna har de valt ut bland över 1000 bidrag så jag känner mig mycket stolt över att min bild är med!

IMG_4231

Möte med Nils Holgersson, ”Sprungen ur boken”. Jag hade läst om ”Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige” av Selma Lagerlöf för Albin hela våren och han blev mycket förtjust i statyn av konstnären Ralf Borselius. Albin blev också mycket förtjust i bilden av honom och Nils Holgersson, som blivit något av en idol för honom. Därför är det extra roligt för mig att just den här bilden blev uttagen till tävlingen.

Vill du hjälpa mig och Albin till framgång i tävlingen? I så fall röstar du genom att gilla bilden i Visit Karlskronas album för tävlingen.

Om du gillar gör du mig jätteglad!

21 kommentarer på “Min bild uttagen till Visit Karlskronas tävling – Årets sommarbild

 1. Stort grattis till uttagningen, en toppenbild! Jag kunde inte gilla den, fast jag försökte. Nils Holgersson älskade jag som barn.

  1. Det är en fantastisk berättelse! I Karlskrona jagades han av statyn av kung Långläpp (Karl XI) och gömde sig under hatten på statyn/tiggarbössan Rosenbom. :)

   Märkligt att det inte tycks funka att rösta för nån som följt länken härifrån WP men för dem som följt länken från Twitter. Vill du testa igen om jag länkar här i kommentaren? https://www.facebook.com/VisitKarlskrona/photos/a.870971669588536.1073741831.108551805830530/870971856255184/?type=3&theater

   1. Det stämmer. Men jag tänkte att när man kom så långt som att se bilden så kanske det skulle gå.En toppenbild i alla fall!

 2. Grattis. Verkligen en härligt bild. Perfekt med det lilla huset i bakgrunden. Jag ska gilla på FB för jag vill inte vara taskig. Men personligen tycker jag att det är fel väg att gå att välja den bästa bilden. För den som kan mobilisera flesta vänner vinner. Den som inte samlar många vänner har ingått en chans även om hennes eller hans bilder skulle ha haft världsklass.

  1. Jag kan hålla med dig i sak. Ska en tävling vara rättvis ska de som väljer inte veta namnet på fotografera. Annars handlar det nästan bara om mobilisering. Men du, jag ser inte din röst. Funkade det inte?

   1. Måste ha varit trött igår kväll. Såg inte ditt namn då.

    Tack för din röst! :)

    En annan sak: När jag försöker läsa din blogg i mobilen så lägger sig en rullgardinsmeny över hela sidan. Händer inte på andra bloggar och inte heller när jag läser dina inlägg direkt när de postas (via WP-läsaren), men om jag följer länken till bloggen i läsaren eller direkt på nätet (safari) blir den oläsbar. Vet du vad det kan bero på?

   2. Jag kollade nyss ( i en iPhone) genom att bara skriva in bloggens namn på safari. Sidan kommer upp utan nån rullgardin. Så jag har inte en aningom varför det blir så.
    Har du inte wordpress app i din telefon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s