resor

Vart finns egentligen världens bästa stränder?

Ja var finns den? Jag letar fortfarande men återkommer strax i ett eget inlägg med bilder från några av de jag gillat bäst. :)

Vi har bara regn hos oss just nu. Det är lätt att susa iväg till stränder och palmer och sol och havsbris i tankarna då. För inte så länge sedan testade vi asiatiska stränder, men de har svårt att leva upp till sina karibiska kusiner. Finns världens bästa stränder i öst eller väst?

För ett par år sedan utforskade vi Centralamerika. Vi hittade många guldkorn, men Corn Islands i Nicaragua var nog en favorit. Där kunde det plötsligt komma en tjej ridande barbacka på en vit häst, stanna till och bada både sig själv och hästen. Sedan kunde det komma ett gäng kossor på jakt efter nya betesmarker och några fiskare snorklande. Inte en försäljare, inte en enda färdigskuren kokosnöt.

Okej, vi hittade många guldkorn i Asien också. Kambodjas kust har några fantastiska stränder, Vietnam likaså. Indoniesien, Malaysia, Thailand och till och med Kina också. Filippinernas kalkstensklippor och klara hav är…

Visa originalinlägg 133 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s