bucket list · instagram

Ett konto jag inte kan sluta följa

Jag har så svårt att rensa. Oavsett om det gäller gamla kläder, prylar eller konton jag följer på Instagram. 

Jag vet att jag följer för många nu. Det borde vara enkelt att plocka bort några. I alla fall några av de stora. Som inte skulle bli det minsta besvikna om jag följde av. Som inte ens märkt att jag följer. Ändå. Är det. Så svårt. 

  

Om du vänder på jordklotet ser du att Sydafrika ligger långt upp. Jag har aldrig varit där. Men på Instagram följer jag ett konto med bilder därifrån. Jag vet inte hur jag skulle kunna sluta följa det kontot. Bara som ett exempel.

4 reaktioner till “Ett konto jag inte kan sluta följa

  1. Men det här kontot är väl omöjligt att sluta följa! Jag blir grön av avund över bilderna och miljöerna. Måste genast dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s