årstider · höst

Höst i Karlshamn

Det  går så fort så här års. På bara ett par veckor har det skiftat från att de gröna nyanserna dominerade helt, via enstaka höstlöv till allt mer höstfärger. Här i Karlshamn kommer höstfärgerna lite senare än uppåt landet. Det är nog som allra vackrast just nu. Kanske en vecka till. Eller två. Sen faller löven. När solen tittar fram mitt på dagen är det fortfarande möjligt att sitta ute i t-shirt och lapa lite sol. Passa på och njut om du bor här nere. Om inte. Överväg ett besök i oktober nåt år neråt Blekinge.

      
  

5 kommentarer på “Höst i Karlshamn

  1. Tänker på när jag var i Blekinge förra helgen. Kanske det var inbillning och min önskan att krampaktigt hålla kvar sommarkänslan. Men då kunde jag fortfarande ana liiiiite sensommarluft. Nästa gång jag reser ner blir nog allhelgona, men då är den vackraste tiden troligen över. Ibland har ju de första snöflingorna redan kommit då, t.o.m. i Blekinge…

  2. Underbara höstbilder! Det har varit snålt med färggranna träd än så länge, förmodligen p.g.a. värmen. Även idag var det ju nästan sensommarvarmt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s