ledarskap · park · resor

I Sydney kan de skylta välkomnande och med humor!

”Välkommen till den botaniska trädgården”, säger skylten. Och visst känner du dig både välkommen och uppmuntrad att ”gå på gräset, lukta på rosorna, krama träden, prata med fåglarna och ha en picnic i det gröna”.  Härlig och typisk australiensisk humor. :)

Jag älskar de här skyltarna i den botaniska trädgården i Sydney. Visst finns det några förbud också. Det måste de väl ha för att få det att fungera tänker jag. Men förbuden kommer nedtonat på slutet. 

Där emellan har de hunnit berätta att inträdet är gratis men hur du kan göra om du ändå vill bidra ekonomiskt. Och uppmuntrat dig att ”go troppo” i det tropiska centret. Det översätts väl ungefär ”bli tokig”. Fast på australiensiska, då. 

Ha nu en bra dag!

  

#22 i #blogg100

2 reaktioner till “I Sydney kan de skylta välkomnande och med humor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s