Livets geografiska resa

 Linköping – Norrköping – Kolmården – Luleå – Gävle – Karlskrona – Karlshamn – Karlshamn/Kristianstad. 

Jo. Jag har varit runt en del och bott på olika ställen. Numera pendlar jag. Tillbringar mycket  av min vakna tid i en stad där jag inte bor men jag lär efter hand känna också den. 

Linköping – Norrköping – Kolmården – Luleå – Gävle – Karlskrona – Karlshamn -Kristianstad. Alla de här platserna bor i mitt hjärta. Men rastlösheten rasar ännu i mitt blod: Varför har jag aldrig bott i New York, London, Rom, Kalifornien, Samoa, Afrika eller Karibien? Till exempel. När ska det bli av? Hur tar jag mig vidare när jag inte vill att mina barn ska drabbas av samma rastlöshet som jag lider av? Hur löser du olösliga problem på livets geografiska resa? 

#50 i #blogg100

1 kommentar

Filed under livet, resor

One response to “Livets geografiska resa

  1. Jag

    Vacker bild. Jag är inte så rastlös. Tycker om att resa men bor gärna där jag bor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s