7 försommarbilder från Göteborg 


Sju snabba försommarbilder fångade i flykten mellan. Ja, kan du gissa varifrån jag gick? Kanske till och med vart jag skulle och varför jag var i Göteborg?

#74 i #blogg100

2 kommentarer

Filed under gissa, resor

2 responses to “7 försommarbilder från Göteborg 

  1. ensamlivblog

    hej basta,

    Jag ville meddela dig om att jag har råkat radera min förra blog som var ensamlivet.wordpress.com. Otur jag har. Men jag har startat en ny  blog och jag skriver samma saker som jag skrev i min förra blog dvs. om ensamheten och livet. Jag hoppas att du hänger med i min nya blog och fortsätter stötta mig som du gjorde. Jag behöver er hjälp  för att jag ska få styrka att skriva mer om känslor. Vi hörs i min nya blog -https://ensamlivblog.wordpress.com/

    /puspita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s