blogg · resa med barn · resor · vackra platser

Jag tänker att jag ska skriva om att resa med barn till Paris

Jag tänker först att jag ska skriva ett blogginlägg om några lite ovanligare resmål i Europa. Jag plockar ut datorn på altanen för att leta efter bilder från de tänkta resmålen men fastnar på bilder från Paris. Det är en ljummen kväll här hemma i Karlshamn i juni 2016 och jag bläddrar bland bilder från augusti 2011. Jag tror att det är varmare här idag än det var där då, men det var ändå fina sommardagar. De också.

Så. Jag tänker om. Jag tänker att jag ska skriva om att resa med barn till Paris. Att du inte behöver vara rädd för att ta med barnen till storstäder. Ni kan se på ”alla” sevärdheterna bara ni tar en paus ibland och tar en glass vid Sacré-Cœur eller en Crêpe au Chocolat i Jardin du Luxembourg. Att det finns massor av kul saker för barn att göra utöver Disneyland, som att besöka en vanlig parisisk lekplats eller titta på frihetsgudinnan och låtsas att ni är i New York. Och just då nämner min sambo översvämningen som pågår i Paris just nu och som jag hade missat. Och jag tittar på bilder från Instagram och ser hur platsen runt frihetsgudinnan är dränkt i vatten. Och då känner jag att det kanske inte riktigt är läge för att skriva det där inlägget just nu. Men vad ska jag då göra med de där bilderna jag plockat fram?

Så jag postar dem ändå. För det blir nog ändå inte så mycket helt av något annat blogguppslag just ikväll…

#94 i #blogg100

3 reaktioner till “Jag tänker att jag ska skriva om att resa med barn till Paris

  1. Ja, det lär ju vara lite mer vatten där nu än på din nedersta bild. Fina och inspirerande bilder, måste nog åka dit snart, väldigt väldigt länge sedan var det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s