Karlshamn · natur · resor · vackra platser · vandra

Naturen är svaret – Sternö Sandvik på vårenVisst är det fint vid Sternö Sandvik, Karlshamn, också på en varm sommardag. Men då är där alltid fullt med folk och vattnet är aldrig lika klart som det kan vara en fin vårdag.

Vi promenerade från Karlshamn och tillbaka, totalt en mil, och tittade också förbi bronsåldersgraven vid Höga rör som du kan läsa om i förra inlägget.

Längs vandringen såg vi bland annat vitsippebackar, musöron på björkarna, slån som håller på att slå ut, rönn i knopp, en huggorm och en fladdermus. Sångare och koltrastar sjöng in våren längs vår väg. Och solen glittrade på havet.

Naturen är svaret. Vilken frågan är bestämmer du själv.11 kommentarer på “Naturen är svaret – Sternö Sandvik på våren

    1. Erkännes att jag filtrerat bilderna lite i Instagram, men bara just lite. Havet har på riktigt turkosa nyanser här när vattnet är klart. Tyvärr är det sällan det på sommaren, men det händer. Oftast sammanfaller det då med kallt vatten. Men fint är det att titta på. :)

  1. Ja, naturen är svaret även på icke ställda frågor. Vilken härlig långpromenad ni gjorde till turkosblått vatten. Fin vårinspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s